İlker Tuncay İlkokulu

Belgegeçer :
WEB https://ilkertuncayilkokulu.meb.k12.tr
Adres : Aksu Mahallesi Hurriyet Cad. No7 Merkez Çankırı
VİZYON : Eğitimde model haline gelerek, okulumuzda eğitim görmeyi ayrıcalığa dönüştürmektir.
MİSYON : Türk Millî Eğitim Sisteminde, Atatürk İlke ve İnkılâplarına bağlı,milli birlik ve bütünlük içinde kendine güvenen, ülkesini seven, üretken, çağdaş, araştırmacı bilim ve teknolojiden yararlanan, yenilikleri takip eden, sorumluluk duygusu olan öğrenciler yetiştirmektir.
BAŞARILAR : 2011-2012 Öğretim Yılında 84 öğrenci mezun olmuş, öğrencilerden Fen Lisesine 9, Öğretmen Lisesine 8, Polis Kolejine 1, Anadolu Lisesine.... Sağlık Meslek Lisesine, Ticaret Meslek Lisesine.... Kız Teknik ve Meslek Lisesine.....Teknik ve Endüstri Meslek Lisesine.... İmam Hatip Lisesine....

Yabancı Dil :
Servis :
Ulaşım :
Yerleşim Yeri : Çankırı Merkez
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 0 km
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : AVRUPA BİRLİĞİ HİBE PROJESİ "OKUL AİLE İŞ BİRLİĞİ İLE ENGELLERİN ÖTESİNE"